Om Baker Tilly Legal Advokatfirma

Vi yder juridisk rådgivning af høj kvalitet til danske og internationale virksomheder. Vi kombinerer et højt fagligt niveau, god forretningsforståelse og ekspertviden, der gør os i stand til at levere resultatorienterede løsninger, der er værdiskabende for vores klienter.

Citat fra Baker Tilly LegalVi står altid klar til at hjælpe dig med at finde de bedste løsninger"

BAKER TILLY LEGAL ADVOKATFIRMA

Vores værdier

Vi har følgende grundlæggende værdier:

Passion

Engagement og indlevelse i dine forhold som klient præger vores arbejde, og gør os i stand til at målrette og skræddersy vores rådgivning.

Passion

Passion

One Firm

One Firm

One Firm

Vi arbejder ud fra devisen om, at vi sammen står stærkest. Vi sparrer derfor altid med hinanden, bruger vores store netværk og lytter opmærksomt til vores klienter, så vi sikrer, at vi skaber værdi.  

Best in class

Vi sætter en ære i at finde de bedste kommercielle og brugbare løsninger på komplekse problemer i samarbejde med vores klienter.

Best in class

Best in class

Think Straight – Talk Straight

Think Straight – Talk Straight

  Think Straight – Talk Straight

I Baker Tilly Legal Advokatfirma har vi en uformel omgangstone. Vi mener, at en konstruktiv, klar og tydelig kommunikation mellem os og dig som klient er vigtig for et godt samarbejde.

Vi dækker et bredt udsnit af juridiske specialer inden for det erhvervsretlige område. Du kan læse mere om vores specialer her.

Kontakt os for mere information og læs om personerne bag Baker Tilly Legal Advokatfirma her.