Sager om børn

Når det med børnene bliver svært

Børn giver mange glæder men også bekymringer

En gang imellem er det bekymringer om hvor eller hos hvem skal de bo eller om det virkeligt er rimeligt at de tvangsfjernes af kommunen eller måske at de er nød til at komme i aflastning på grund af udfordringer.

Som forældre i en situation, hvor der er udfordringer i forhold til børns bopæl, samvær anbringelse er det vigtigt at du som forældre får støtte til at træffe de rette beslutninger og den hjælp du skal have, hvis der opstår en tvist om forældremyndighed, bopæl og /eller samvær.

Når du vælger advokat, skal du genre finde en der hjælper dig. Det betyder at du skal finde en advokat, der rådgiver dig om, hvad dine muligheder er, hvad der er din ret og hvordan du opnår det bedste for dine børn og en advokat der tør udfordre dig, på det du ønsker at opnå, i forhold til, hvad der er bedst for dit barn/børn. Det kan være svart at se hvis børnenes bopæl og samvær drøftes igen eller i forbindelse med en svær skilsmisse.

Spørgsmål og svar ved sager om børn

Q: Det har jeg ikke råd til.

A. Ofte kan der opnås friproces, så staten betaler omkostningerne ved retssagen og er det en sag i Familieretshuset, kan en samtale med en advokat inden mødet i Familieretshuset klæde dig på så du er forberedt til et møde i Familieretshuset.

Q: Nytter det noget at bruge advokat.

A: Ikke altid. Men en advokat kan sikre at du ikke ”bliver snydt” hverken af kommunen eller af den anden forældre.

Medlem af:

Advokat Samfundet

Kontakt

Claus Rehl

Claus Rehl

Advokat (H)