Annette Støvlbæk Sundahl

Bogholder
Valby
T: +45 4630 4683
E: asu@bakertillylegal.dk
Photo of Annette Støvlbæk Sundahl

Faglig profil

Annette har mange års erfaring som selvstændig bogholder med tjek på regnskaber, personale og virksomhedens 4 kontorer. Hun har været en del af virksomheden siden 2001, og har opbygget en masse viden. Hun jonglerer med mange bolde, er kontorets leksikon og har overblikket.

Annette er IT ansvarlig, indkøber af inventar, har også dagligt telefonkontakt med klienter, og hjælper gerne til hvor der er brug for en ekstra hånd.

CV

  • Startede i 2001 som bogholder/personale
  • Har altid arbejdet med tal/regnskaber siden elevtiden i 1982

Personlig profil

Med et kamera i hånden er Annette hurtig til at fange de gode øjeblikke. Du kan være hel sikker på, det ligger øverst i tasken på alle hendes rejser/udflugter.

Annette er meget social. Hyggen og sammenhold i familien, har en stor plads i hendes hjerte, hun er familiemenneske med stort F og ordet hygge kan ses i alt hvad hun foretager sig når det gælder familie, hus eller have. Hun sørger altid for, at alle har det godt og føler sig værdsat, hvor end det gælder privat eller på arbejdet.

Annette elsker at arrangerer event og hun holder sig altid opdateret på de nyeste indenfor musicals, koncerter, teater og spændende udflugter i ind og udland, som familien eller vennerne ikke må gå glip af.