M&A

Baker Tilly Legal Advokatfirma er specialiseret i at rådgive virksomheder i alle typer af M&A-transaktioner, herunder virksomhedsoverdragelser, fusioner, spaltninger, generationsskifter mv.

Fast ejendom

Baker Tilly Legal Advokatfirma har betydelig erfaring med rådgivning om køb og salg af ejendomme, erhvervslejeret og lejeret

Fonde

Baker Tilly Legal Advokatfirma er specialiseret inden for alle aspekter af fondsretten og rådgiver erhvervsdrivende fonde, familiefonde, velgørende fonde og selvejende institutioner.

Compliance

Baker Tilly Legal Advokatfirmas GDPR/ESG-rådgivning er designet til virksomheder, der ønsker at sikre datasikkerhed, beskytte personoplysninger og vil inkorporere bæredygtighed og social ansvarlighed i deres forretningsstrategi.

Retssager / Voldgift

Hos Baker Tilly Legal Advokatfirma bistår vi vores klienter igennem alle faser af en retssag/voldgift

Selskabsret

Hos Baker Tilly Legal Advokatfirma er vi specialiseret i selskabsrådgivning.

Erhvervsret

Baker Tilly Legal Advokatfirma har indgående kendskab til alle aspekter af erhvervsretten, herunder rådgivning om både nationale og internationale kontraktforhold.

Ansættelsesret

En stor del af jeres virksomheds succes afhænger af jeres ansatte. Særligt hvis I gerne vil vækste. I kommer hele tiden til at støde på ansættelsesjura. Hos Baker Tilly Legal Advokatfirma du få HR Jura på abonnement

Marketingret

Værdien af en virksomheds e-mailliste bliver nu listet som et særskilt aktiv i balancen, og det er et red flag, hvis køberselskabet ser, at marketingreglerne ikke har været overholdt da e-maillisten blev opbygget.

Kontakt os

Baker Tilly Legal Advokatfirma

Baker Tilly Legal Advokatfirma